

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Три зони - "Работилница", "Детски кът" и "Изложбена зона", ще дават възможност на деца и родители да учат и да се забавляват заедно
От бурното море се оплакаха рибарите по Южното Черноморие, които този сезон ловят сафрид и вече проверяват дали на чепаретата им няма да се хване и „циганка“
Във фестивалната зона ще откриете богат асортимент от риба и други морски деликатеси, качествено вино и прясна крафт бира
Спирателният кран бил отворен още от март месец и не е бил затварян заради аварията
Бившият народен избраник Селим Иса, който е местен земеделски производител, обяви, че това лято сушата е огромна, от 20 години земята не е била толкова зажадняла за вода
Да си припомним как една местност се превръща в курорт с международна известност
Това е първата отворена мярка заедно със заместника си Руска Бояджиева и Кремена Чиликова - изпълнителен директор на МИРГ Бургас-Камено
Все по-често столичани и пловдивчани се будят с крясък на гларуси
Ако няма откъде да си купите пресни миди днес, за да си приготвите и опитате тази морска вкусотия, решението за вас е на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Средиземноморски ресторант Салини
Вижте рецептата на шеф-готвач Ивелин Кръстев за най-любимата лятна салата на приятелите на морския ресторант